Preloader image
EnergielabelsEnergielabels

Energielabels

 

Breuers & Cobelens richt zich puur op het energielabel voor de zakelijke markt.

 

Bij oplevering van utiliteitsbouw of bij het opnieuw verhuren hiervan is het vertrekken van een energielabel (EP-U) verplicht. Indien dit niet op orde is kan een bijbehorende boete oplopen tot ruim € 20.000,-.  Ook voor woningen is een energielabel (EP-W) bij oplevering of verkoop verplicht. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

 

Multi inspectie
Multi-inspectie
Multi-inspectie zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens in één inspectie
Lees meer
Energielabel utiliteit
Energielabel utiliteitsbouw (EP-U)
Energielabel EP-U is bedoeld voor al het zakelijk onroerend goed.
Lees meer
Energielabel EP-W
Energielabel woningbouw (EP-W)
EP-W staat voor Energie Prestatie Advies Woningen. Dit wordt afgegeven
Lees meer

 

Het opstellen van een energielabel dienst door een onafhankelijk en gediplomeerde adviseur te gebeuren. Daarnaast niet het bedrijf wat het energielabel registreert bij de overheid gecertificeerd te zijn. Breuers & Cobelens heeft gediplomeerde adviseurs in dienst en is als bedrijf volledig zelfstandig gecertificeerd om deze energielabels bij de overheid te registreren. Wij hebben alles in eigen beheer en zijn daarom sneller, onze prijs is lager en onze kwaliteit is hoger. Het opstellen van energielabels in één van onze primaire producten.

 

klanttevredenheid
gecertificeerd
duurzaamheid
Covid-19 protocol
up to date

 

Buiten de standaard energielabels is het ook mogelijk om maatwerkadvies te krijgen voor zowel EP-W als EP-U. U ontvangt dan een uitgebreid advies met maatregelen met o.a. een blowerdoor-test en desgewenst een luchtdichtheidstests conform NEN-normen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

 

Thank you for contributing to a better world

 

Eenmalig verstrekken van het energielabel

 

Indien u geen vaste klant van ons bent en slechts eenmalig een energielabel wenst af te nemen, kunnen wij u hier helaas niet bij ondersteunen (voor vaste klanten maken we uiteraard graag een uitzondering: neem in dat geval gerust contact met ons op). Door de manier waarop de overheid dit systeem heeft opgezet, wordt het ons namelijk vrijwel onmogelijk gemaakt om de service en ontzorging te bieden die we nu juist zo belangrijk vinden.

 

Bent u toch op zoek naar meer service? Dan kunt u via ons kantoor een maatwerk advies of quick scan afnemen; het energielabel krijgt u hier dan kosteloos bij. De kosten van een energielabel variëren tussen de €160 en €230 per woning.

 

Een greep uit onze klanten: