Preloader image
AdviesAdvies

Advies

Breuers & Cobelens kan u op verschillende manier voorzien van deskundig advies.

 

woning energie
Quick scan
De energie Quick Scan is een snelle en goede manier om
Lees meer
Maatwerk advies
Maatwerk advies
Maatwerk advies geeft inzicht in de energieprestaties van uw bouw of
Lees meer
Kansenkaart
Kansenkaart
Met de kansenkaart het maximale uit uw vastgoed halen. Of het
Lees meer
kantoor energie
Verhuur
Breuers & Cobelens biedt uw woningcorporatie, VVE of bouwbedrijf vakkundige ondersteuning
Lees meer

 

Quickscan

De quickscan is een snel en kort advies ter grootte van 1 A4 waarop we drie energiebesparende scenario’s in kaart brengen gebaseerd op theoretische verbruiksgegevens.  De quickscan levert eenvoudige oplossingen die direct toepasbaar zijn in uw pand. U kunt hier meer lezen over de quickscan.

 

contactMaatwerk advies

Met maatwerk advies krijgt u een diepgaand advies op basis van uw wensen en gebaseerd op werkelijke verbruiksgegevens. Waar kunt u op besparen? Wat is bij uw gebouw of woningcomplex technisch realiseerbaar? Hoe kan het binnenklimaat van uw gebouwen dusdanig aangepast worden dat het milieu zo min mogelijk belast wordt? Via welke weg levert dit maximaal wooncomfort op? De resultaten die hiermee geboekt worden, maken echt een wereld van verschil. Het levert wooncomfort op, maar ook kostenbesparing en aanzienlijke stijging van de waarde van uw vastgoed. Extra informatie over maatwerk advies kunt u vinden op de maatwerk advies pagina of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

 

Kansenkaart

De kansenkaart is een advies van één A4tje waarop inzichtelijk wordt gemaakt wat voor zowel huurder als verhuurder de gevolgen zijn van energetische verbeteringen. De speerpunten zijn hierbij uiteraard het energielabel, het WWS en daarnaast ook het huurbeleid van de corporatie. U kunt als woningcorporatie aangeven welke parameters u graag terugziet in ons advies, zoals bijvoorbeeld de investeringshorizon, de verwachtte prijsstijging, huur/gas/licht enzovoorts. Meer informatie over de kansenkaart vindt u hier.

 

klanttevredenheid icoon
gecertificeerd
Duurzaamheid
Covid-19 protocol

 

Verhuur

Advies over projectontwikkeling, herbestemmingsplannen, expansie (maar ook onderhoud) van uw vastgoedbezit en veel meer. Wij helpen u graag om de regie in handen te houden over de duurzaamheid, onderhoudsplanning en ruimtelijke ordening. Geen ellenlange rapportages waarin uitgebreid uiteengezet wordt hoe onze bouwtechnische keuring tot stand kwam, maar adviezen die to the point zijn en direct laten zien hoe onze bevindingen te vertalen zijn naar aantoonbare, aanzienlijke besparing in de praktijk. Lees meer over verhuur.