Preloader image
Maatwerk adviesMaatwerk advies

Maatwerk advies

Maatwerk advies geeft inzicht in de energieprestaties van uw bouw of woningcomplex.

 

Geen huis is hetzelfde. Wat voor de buurman geldt, kan bij u heel anders zijn. Kiest u voor ons maatwerkadvies dan betekent dit dat er echt naar uw situatie gekeken wordt. Waar kunt u op besparen? Wat is bij uw bouw of woningcomplex technisch realiseerbaar? Hoe kan het binnenklimaat van uw woningen dusdanig aangepast worden dat het milieu zo min mogelijk belast wordt? Via welke weg levert dit maximaal wooncomfort op?

 

klanttevredenheid icoon
gecertificeerd
Duurzaamheid
Covid-19 protocol
Werkwijze

 

contactBij maatwerk advies kijken we allereerst naar de onderdelen die van belang zijn met het oog op de duurzaamheid van de woningen:

  • De installaties die aanwezig zijn.
  • Beoordeling van het binnenklimaat.
  • De thermische schil van de woning (dak, vloer, gevels, ramen, deuren, panelen), waarbij vooral de isolatie een rol speelt.

 

Vervolgens nemen we al deze aspecten mee om tot een gedegen maatwerk advies te komen.
Wat is de meest effectieve aanpak voor uw huis, gezien uw leefwijze en de manier waarop uw woningen gebouwd zijn?

 

De resultaten die hiermee geboekt worden, maken echt een wereld van verschil. Het levert wooncomfort op, maar ook kostenbesparing en aanzienlijke stijging van de waarde van uw vastgoed.

 

Wilt u graag kennismaken met ons maatwerk advies?
Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

 

 

Kansenkaart

 

Mogelijke onderdelen van maatwerk advies

 

De zogenaamde ‘blowerdoor-test’ is een unieke dienst die Breuers en Cobelens speciaal heeft ontwikkeld. Ons uitgangspunt was daarbij dat het om een test moest gaan die tegen zeer geringe kosten de luchtdichtheid van een woning aanzienlijk zou kunnen verbeteren.

 

Vaak wordt er flink geïnvesteerd in isolatie, maar als een huis niet optimaal luchtdicht is dan krijgt dit niet de kans om goed zijn werk te doen. Het gaat dan bijvoorbeeld om minuscule spleten en kieren van het buitenwerk of dichtingsrubbers van ramen die niet goed bevestigd zijn. Zaken die op het eerste oog niet zomaar opvallen, maar wel flinke gevolgen hebben.

 

kantoor energie

kantoor energie

Verhuur

 

contactHet principe is erg eenvoudig:

  • Alle ventilatietoegangen en afvoeren worden gesloten.
  • Er wordt lucht uw woning ingeblazen.
  • Met een kleine, handzame rookmachine speuren we binnen naar openingen en kieren.
  • Ter plaatse bevindt zich een van onze medewerkers die deze kieren direct dicht met behulp van kit en pur.
  • Binnen 2 a 3 uur is gemiddeld 80% van de kieren gedicht. De overgebleven kieren (veelal electra/water) worden duidelijk in beeld gebracht via fotografie.

 

Daarnaast bieden we desgewenst in het maatwerk advies ook een luchtdichtheidstest aan conform de NEN-normen (‘normalisatie en normen’, officieel vastgelegde normen rondom kwaliteit en veiligheid). Neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden van het maatwerk advies.